ÁrnyasnetÁrnyas TúraAktualitások → I. Árnyas futóverseny és V. FutóBolondság

I. Árnyas futóverseny és V. FutóBolondság

VERSENYKIÍRÁS

Kedves FutóBolondok, futó barátaink!

Október 02. -án kerül megrendezésre az I. Árnyas futóverseny és a már-már hagyományos - idén szám szerint az ötödik - FutóBolondság a veresegyházi Alapítvány az Árnyas Utcai Gyermekekért szervezésében.

A VERSENY CÉLJA: Veresegyház nevezetességeinek, legszebb részeinek bemutatása, a város hírnevének öregbítése. Egészséges, környezettudatos életmódra nevelés, a város természeti értékeinek megismertetése az eseményen résztvevőkkel. Iskolai, óvodai és családi közösségek megmozdítása. A veresegyházi iskolások között a korcsoportos mezeifutó bajnoki címek eldöntése egyéniben és csapatban. Meg persze a remek hangulat, móka, kacagás, a társasági élet és természetesen a taktika.

IDŐPONT: 2010. október 2. (szombat) 10:30 óra.

HELYSZÍN: Veresegyházi tavak

VERSENYKÖZPONT:
Haldorádó étterem, 2112 Veresegyház Ivacsitópart utca 1.

Megközelíthető: Budapest, illetve Vác irányából vonattal, illetve távolsági autóbusszal. Az „Ivacs” vasúti megállótól a versenyközpont 850 méterre található. A busz Budapestről, Újpest Városkaputól, illetve az Árpád-híd autóbusz állomásról indul és Veresegyházon az általános iskolánál áll meg. Onnan másfél kilométer a versenyközpont.

TÁV: 2.5-15 km között, a következő szabályok szerint: a táv teljesítése nem folyamatos, minden körnek külön indítási ideje van. A következő kör indítási ideje egyben az előző kör szintideje is.

ÚTVONAL: A pálya a veresegyházi tavak mentén vezet, aszfaltozott, illetve földes utakon. A szintemelkedés lényegében elhanyagolható.

NEVEZÉS: A nevezési díj hozzájárulás a terülj-terülj asztalkámhoz, pl. palacsinta, muffin, fánk, üdítő, csoki, süti, nagyi rétese, pogácsa, vagy amit gondoltok. Nevezési díj “befizetése”
a versenyközpontban 10 órától.

Kérjük, hogy az indulási szándékot amennyiben lehetséges szeptember 28-ig e-mail-ben vagy telefonon jelezzétek!
NEVEZNI A HELYSZÍNEN IS LEHETSÉGES. 9:00-tól a Versenyközpontban.
Nevezéshez szükséges adatok: Név és - ha van - nick, születési dátum, e-mail cím (ha nincs, akkor telefonszám).
E-mail cím: kvaka.ferenc@arnyasnet.hu
Telefonszám: +36-20-941-6405

ÖLTÖZŐ, RUHATÁR, CSOMAGMEGŐRZŐ: 10 órától vehető igénybe a versenyközpontban.

RAJT: Az első kör rajtidőpontja: 12:00.

INDÍTÁSI IDŐPONTOK: a további körök rajtidőpontjai 12:25, 12:48, 13:09, 13:28, 13:45 és 14:00. Az utolsó kör szintideje a beérkezésre 14 perc, azaz 14:14 óra.
A körökben elsőként és utolsóként (de még szintidőn belül!) beérkező női és férfi versenyző
díjazásban részesül. A versenyt tetszés szerinti kör teljesítése után abba lehet hagyni, de elkezdeni kizárólag az első körben lehet. A pálya utolsó 500 méterén lassítani és megállni tilos!

FRISSÍTÉS: A nevezési díjakból "terülj-terülj asztalkám" készül. Szeretnénk megkérni, hogy ha nem egyedül érkezel a versenyre, akkor gondolj a Téged kísérő szurkolókra is, és ennek
tudatában állapítsd meg a nevezési csomag mennyiségét! :-) A rendezőség a "terülj-terülj asztalkámra" zsíros kenyeret, hagymát, teát és ásványvizet biztosít.

DÍJAZÁS:
Az Árnyas futóverseny óvodás futama 10:30 órakor, az általános iskolások futamai 10:45 órakor kezdődnek. A táv a jelentkezők korának megfelelő, óvodásoknak kb. 250 méter, iskolásoknak kb. 1300 méter.
Az általános iskolások futamainak első három helyezettje éremdíjazásban részesül.

A versenyen minden induló oklevelet kap.
A FutóBolondságon minden körben az elsőként beérkezett női és férfi versenyző érmet kap. Minden kör utolsóként (de még szintidőn belül) beérkezett női és férfi versenyzője kupát kap. A díjazottak a verseny további részét teljesíthetik, de az értékelésbe már nem számít bele a teljesítményük.
A harmadik körben utolsóként (de még szintidőn belül) beérkezett Futóbolond (azaz az index.hu FUTObolondok topikján már hozzászólt) női és férfi versenyző elnyeri a "Legtaktikusabb Futóbolond" címet, vándorkupát kap, melyet a következő FutóBolondságig meg kell őriznie, majd ott tovább kell adnia. A kupát jelenleg Chino-San és petami őrzi.
Különdíjban részesül a legfiatalabb és legidősebb résztvevő.

BÓNUSZ: A versenyen indulók a veresegyházi Medveotthont ingyen látogathatják a verseny napján!


Szeretettel várunk Veresegyházon!
A futócipőt és a családot ne felejtsd otthon!

Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: