ÁrnyasnetÁrnyas AlapítványVerspályázat → Rettenetes Eset

Verspályázat

| Több
Rettenetes Eset
Paár-Ambrus Mariann
13242
A szavazás lezárult!
Rettenetes eset, mely megesettKedves ellenfelem! Nem kertelek, remeked megtetszett. Terjedelmes, kerek szerkezet, remek.

Kezem egyre remeg, mert ez nem lehet, egyetlen ember nyerhet! Meg kell tennem: melletted sebesen eltekerek, verseny ez! Jelesen kell szerepeljek, ez tervemnek megfelelhet. Ne keseregj!

Eszem tekereg...

Egy reggel elmentem Veresen egy rendesen felszerelt helyre, melyen eledelem megvettem. Elek mester kedves velem, nem neveletlen. De nem engedhettem meseestet, mennem kellett, emberem keresett. Eleget vettem: kenyeret, meggyet, perecet, mely megtetszett, kekszet, tejet, gyerekemnek vekkert, mert nem tette le, nyekergett.

Meleg helyen, mely legkedvesebb nekem, feltettem kedvenc lemezem, s persze levesem. Tettem bele ecetet, de "keveset", mert szerelmem megfenyegetett: nem lehet ecetes!

Egy perce egy legyet kergetek, nem nevetek, mert megteremtetett. Keservesen keresem, de nem lelem. Nem kegyelmezek, ezen szer erre rendeltetett, ereje megfelel nekem, legyem teteme eltemettetett.

De rettenet! Rettegett, rettenetes eset megesett! Levesem megecetesedett... Helyette ehettek megkent kenyeret. Ez emberemnek nem tetszett, de nem veszekedett. Ebemnek sem szereztem kellemes perceket.

Este vezekeltem. Emellett teregettem, emeletre fel-felmentem, cserfes dedemet megnevettettem, e helyre letettem, s szendereg csendesen.

Kedvesem velem lesz eme esten, remek ez, kettesben...

Szerelmesen megszeretgetem, engesztelgetem, mert becses nekem. Ecetes levesem vele teljesen elfeledtetem...

Ez megy nekem! Kezdhetem...
Film
Videó Alapítvány
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím:
Legfrissebb cikkek